Fotocursus

Een mooie foto gemaakt, maar weet je niet meer hoe je deze nu zo mooi gemaakt hebt? Een goede, dure camera aangeschaft en toch het idee dat je niet het maximale uit de camera haalt? Of gewoon meer willen weten over werken met een digitale spiegelreflexcamera? Dan is deze cursus voor jou.

Gedurende 6 lessen gaan we ons verdiepen in de wereld van fotografie. De cursus is opgebouwd in afwisselende delen theorie en praktijk. Iedere les nemen een nieuw onderdeel door. Aan het begin zullen we vooral kijken naar de basis van fotografie en verderop zal meer de nadruk liggen op fotografietechnieken, compositie, belichting etc.

Tussen de lessen door kun je aan de slag met een opdracht n.a.v. de behandelde theorie. De gemaakte foto gaan we bespreken om zo van elkaar in de praktijk te leren: Want als je weet wat je doet, kun je hier bewust op sturen. Dit zal je terug gaan zien in de kwaliteit van je foto’s.

Vanaf 7 maart 2018 zal fotograaf en wijkbewoner Erik Meerveld starten met deze cursus.De avond begint om 19:30 en duurt tot ongeveer 21:30u.
De kosten voor deze cursus bedragen € 125,00. Leden van wijkvereniging ‘t Hooiland betalen € 110,00 Heb je interesse, geef je dan snel op via info@hethooiland.nl

camera


7 maart
21 maart
4 april
18 april
2 mei
16 mei