HooilandRUN

Voor uitslagen klik HIER

 

 

 

Welkom op de website van de HooilandRUN, de gezellige hardloopwedstrijd in en om de Lichtenvoordse wijk ’t Hooiland. Deze wedstrijd is zowel voor de beginnende als de gevorderde loper, voor kinderen en volwassenen.

WEDSTRIJDINFORMATIE:

Datum:
28 september 2014

Waar:
Wijkgebouw de Schoppe, Johannes Vermeerstraat 50 te Lichtenvoorde

Programma:
11.00 uur start 1 km kids
11.30 uur start 2 km kids
12.30 uur start 5 km volwassenen
13.30 uur start 10 km volwassenen

Gratis clinic!
Voor diegene die het leuk lijkt om te gaan hardlopen organiseren we in samenwerking met “Lopersgroep’90” een clinic. Dus zit je met vragen over hardlopen of wil je hiermee kennismaken ben je van harte welkom. Deze clinic zal rond 11.15 starten. We willen niemand ergens toe verplichten, maar graag zouden we vooraf willen weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten voor deze clinic. Je kunt je opgeven door even een berichtje te doen naar het mailadres info@hethooiland.nl

Spreker
Dirk Jan Vreman

Parcours
Het parcours bestaat voor ongeveer de helft uit halfverharde wandelpaden en voor de andere helft uit verharde ondergrond. Er is een ronde van 1 km uitgezet voor de twee korte afstanden. Daarnaast een ronde van 5 km voor de twee langste afstanden. De 10 km run bestaat uit twee ronden van 5 kilometer.
De Route loopt op en om de Lichtenvoordse wijk ’t Hooiland, over glooiende wandelpaden, 2 klimmetjes (viaduct en vlinderbrug) en fietspaden. Waar nodig zullen verkeersregelaars de veiligheid bewaken.

Omkleed- en douchegelegenheid:
Bij onze sponsor “Fitnesscentrum De Buurman” is er gelegenheid om de kleedkamers en douches te gebruiken. Dit is ca. 200 meter verwijderd van de Schoppe. De straat hiernaartoe zal afgezet worden, om veilig te kunnen lopen.

Inschrijven
Voor deze eerste editie is gekozen om niet te werken met voorinschrijving. Je kunt je inschrijven op de loopdag vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot ca. 20 minuten voor aanvang van de desbetreffende afstand.

Inschrijfgeld:
Kinderen € 3,00
Volwassenen € 5,00
Leden van wijkvereniging ’t Hooiland lopen gratis!

Looptijdenregistratie
Wij maken gebruik van een tijdregistratiesysteem met polsbandjes! Deze bandjes ontvang je bij de inschrijving en dienen naderhand weer ingeleverd te worden. De looptijden zullen zo spoedig mogelijk na de wedstrijd gepubliceerd worden bij de Schoppe en worden tevens vermeld op deze website.

Herinneringen/Prijzen
Alle kinderen die meelopen zullen een medaille ontvangen! Daarnaast zijn er bekers voor de snelste drie kinderen op de 1km en 2 km.
Voor de volwassenen zullen per afstand de drie snelste mannen en snelste vrouwen een prijsje ontvangen (beschikbaar gesteld door onze sponsoren)

Drankpost
In de route van 10 kilometer zal een drankpost opgenomen worden bij start/finish. Bij eventueel warm weer zal een extra drankpost opgenomen worden. Als je gefinisht bent staat er een flesje drinken voor je klaar.

Algemene voorwaarden

  • Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.
  • Je inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Indien je bezwaar hebt tegen opname in een adressenbestand, moet dit schriftelijk kenbaar gemaakt worden bij de wedstrijdorganisatie.