HooilandRUN 2018

 

 

Welkom op de website van de HooilandRUN, de gezellige en uitdagende hardloopwedstrijd in en om de Lichtenvoordse wijk ’t Hooiland. Deze wedstrijd is zowel voor de beginnende als de gevorderde loper, voor kinderen en volwassenen.

 

WEDSTRIJDINFORMATIE: 

Datum:
30 september 2018

Waar:
Wijkgebouw de Schoppe, Johannes Vermeerstraat 50 te Lichtenvoorde

Programma:
1 km (t/m 10 jaar)  10.30 uur
2 km (t/m 14 jaar)  10.45 uur  (aansluitend prijsuitreiking 1 & 2 km, hierbij zijn er zowel ereprijzen voor de jongens als de meisjes)
5 km volwassenen   11.15 uur
10 km volwassenen   11.25 uur  (aansluitend prijsuitreiking volwassenen)

Spreker:
Dirk-Jan Vreman

 

 

 

Parcours
Het uitdagende parcours bestaat voor ongeveer de helft uit halfverharde wandelpaden en voor de andere helft uit verharde ondergrond. Er is een ronde van 1 km uitgezet voor de twee korte afstanden. Daarnaast een ronde van 5 km voor de twee langste afstanden. De 10 km run bestaat uit twee ronden van 5 kilometer. De route loopt op en om de Lichtenvoordse wijk ’t Hooiland, over glooiende wandelpaden, 2 klimmetjes (viaduct en vlinderbrug) en fietspaden. Waar nodig zullen verkeersregelaars de veiligheid bewaken.

Parcoursrecord
1 kilometer: Mats Pouwels 3:40
2 kilometer: Mick Peppelinkhausen 8:02
5 Kilometer vrouwen: Lisa te Molder 19:03
5 kilometer mannen: Thomas Konings 17:09
10 kilometer vrouwen: Cindy Brusse 43:06
10 kilometer mannen: Freddy Dekker 35:37

Inschrijven
klik HIER om je in te schrijven.  Inschrijven op de dag van de HooilandRUN is natuurlijk ook mogelijk, tot 20 minuten voor aanvang van de betreffende afstand. Zie hiervoor de stand bij start-/finish.

Inschrijfgeld:
1 en 2 kilometer € 3,00
5 en 10 kilometer € 5,00
Leden van wijkvereniging ’t Hooiland lopen gratis mee!

 

DSC_0160

Douchegelegenheid
Er is gelegenheid tot omkleden en douchen bij onze sponsor, Fitnesscentrum “de Buurman”. Zij bevinden zich op ca. 100 mtr. van start/finish.

Parkeren
Er is gelegenheid van parkeren op de aangrenzende industrieterreinen De Kamp en Lindebrook, Ook de parkeerplaats van Albert Heijn is op loopafstand. Parkeren in de wijk is ook mogelijk, maar mogelijkheden zijn beperkt.

Looptijdenregistratie
Wij maken gebruik van een professioneel tijdregistratiesysteem! De tags hiervoor ontvang je bij aanvang (uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de afstand) en dienen naderhand weer ingeleverd te worden. De looptijden zullen zo spoedig mogelijk na de wedstrijd gepubliceerd worden bij de Schoppe en worden tevens vermeld op deze website.

 

 

Herinneringen/Prijzen
Alle lopers zullen een medaille ontvangen! Daarnaast zijn er bekers voor de snelste drie kinderen op de 1 km en 2 km.
Voor de volwassenen zullen per afstand de drie snelste mannen en snelste vrouwen een prijsje ontvangen (beschikbaar gesteld door onze sponsoren)

Drankpost
In de route van 10 kilometer zal een drankpost opgenomen worden halverwege bij start/finish. Bij eventueel warm weer zal een extra drankpost opgenomen worden. Als je gefinisht bent staat er een flesje drinken met fruit voor je klaar.

Algemene voorwaarden

  • Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.
  • Je inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Indien je bezwaar hebt tegen opname in een adressenbestand, moet dit schriftelijk kenbaar gemaakt worden bij de wedstrijdorganisatie.

Uitslagen vorige edities

Voor uitslagen van 2017 klik HIER
Voor uitslagen van 2016 klik HIER
Voor uitslagen van 2015 klik HIER
Voor uitslagen van 2014 klik HIER

 

 

De HooilandRUN wordt mede mogelijk gemaakt door: