Home » Nieuws » Kerst-speurtocht !

Kerst-speurtocht !

‘t Hooiland Ommetje is een speurtocht rond Kerst

Even in beweging komen is gezond voor lijf en leden. Dat vonden ze bij Wijkvereniging ’t Hooiland een goed idee en daarom hebben ze ’t Hooiland Ommetje bedacht. Rond de Kerstdagen is er een speurtocht uitgezet in ‘t Hooiland. Jong en oud, iedereen mag meedoen. 

De bedoeling is dat je in beweging komt door naar buiten te gaan. Je haalt een kaartje met de routebeschrijving op bij wijkgebouw De Schoppe ( onder de luifel). Je volgt de aangegeven route en vindt op verschillende plekken een kerstafbeelding met een letter. Zoek alle letters op en maak daar dan een wens van. Schrijf die op het antwoordformulier en doe dat in de brievenbus van Johannes Vermeerstraat 29 (tegenover De Schoppe) uiterlijk woensdag 28 december. Onder de goede inzendingen worden leuke prijsjes verloot.

Voor de jeugd tot 8 jaar is er een kerstplaat om te kleuren. Vanaf 8 jaar kun je ook de adressen invullen waar je de letter gevonden hebt. Inleveren van kleurplaat / antwoordformulier: in de brievenbus van Johannes Vermeerstraat 29.

De aangegeven route en het antwoordformulier kun je ook zelf printen vanaf de website www.hethooiland.nl. Zo maken we er samen weer wat leuks van in de wijk. De route is ongeveer 2 km lang en goed toegankelijk met rolstoel, kinderwagen en rollator