De Schoppe

Centraal gelegen in de onze wijk, aan de Johannes Vermeerstraat, ligt het wijkgebouw ‘de Schoppe’. Dit mooie wijkgebouw, dat eigendom is van onze wijkvereniging, huisvest reeds diverse activiteiten.Het wijkgebouw, gebouwd in 1988, is in 2013 geheel gemoderniseerd en is breed inzetbaar als huisvesting voor bijeenkomsten, buurtfeesten, festiviteiten en andere wijkgerelateerde doelen.


De Schoppe is een multifunctioneel gebouw. Op de begane grond vindt u de centrale ruimte met bar, keuken en toiletten. Op de verdieping zijn 2 kleinere (spreek-)kamers. Alle ruimtes zijn voorzien van tafels en stoelen. In de centrale ruimte zijn voldoende stoelen voor grotere bijeenkomsten. Buiten het pand is een terras aanwezig. Sinds eind 2013 is het gebouw voorzien van WiFi.

Verhuur
Voor buurtgerelateerde activiteiten is de Schoppe te huur. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via info@hethooiland.nl

Reglement
Gebruikers van de Schoppe dienen zich ten alle tijden te houden aan het gebruikersreglement. Deze klik HIER om dit regelement te lezen. Dit reglement is ook te vinden in de kantine van de Schoppe.