Home » Sjoelen

Sjoelen

Elke donderdag van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur komt een gezellige groep mensen bij elkaar in het wijkgebouw ‘De Schoppe’ om samen een avond te sjoelen. Mensen van alle leeftijden worden uitgenodigd om deel te nemen.

Leden
De sjoelclub bestaat al ruim 30 jaar en bestaat momenteel uit negen mensen. Nieuwe gezellige leden van alle leeftijden zijn dus van harte welkom! De leden hoeven niet uit de wijk ’t Hooiland te komen om deel te kunnen nemen aan de sjoelclub.

Kosten
Per week bedragen de kosten 2,50 euro. De organisatie zorgt voor leuke bijkomstigheden waaronder: jaarlijks een gezamenlijke barbecue of samen uiteten en gedurende het jaar volgen verschillende momenten van samenkomen. Bij speciale dagen of gebeurtenissen wordt hierbij stilgestaan met een aardigheid. Te denken valt aan bijvoorbeeld een kerstpakket.

Competitie
Binnen de sjoelclub bestaat er een competitie. Deze competitie is mooi opgezet, je speelt tegen elkaar maar bovenal tegen jezelf. Degene met de grootste groei in het afgelopen jaar, wint.

Meedoen?
De sjoelclub ‘Hooiland’ komt elke donderdag vanaf 20.00 uur bijeen in het wijkgebouw ‘De Schoppe’ aan de Johannes Vermeerstraat 50.

De eerste keer is kosteloos, de sfeer kan worden geproefd en natuurlijk worden de schijven over de tafel geschoven!