Home » Nieuws » Kom ’s buurten bie De Schoppe

Kom ’s buurten bie De Schoppe

Met een overheerlijke pannenkoek, vers gebakken in de nieuwe keuken, geserveerd door jongeren uit de wijk pakt Wijkvereniging ’t Hooiland de draad van Burendag weer op. Zaterdag 24 september vanaf 11 uur is er weer volop beweging in en rond De Schoppe.

Aan de oostkant van het gebouw staat een nieuw speeltoestel voor de kleintjes met daarnaast een gezellige rondzittafel. Zo kunnen ouders hun kroost mooi in het oog houden. Er zijn ook nieuwe beweegtoestellen bijgekomen voor volwassenen. Er is een tafeltennistafel, een sjoelbak en een volleybalveld. Of speel eens “boter, kaas en eieren”. Niemand hoeft stil te zitten.

Mooie gelegenheid om oude bekenden te ontmoeten, contacten te leggen of vrienden te maken. Wie graag een handje uit zou willen steken bij activiteiten in de wijk kan zich aanmelden bij het bestuur.

Kom het ook gezellig maken op zaterdag 24 september vanaf 11.00 bij De Schoppe. Pannenkoeken, koffie, thee en ranja zijn gratis. Aardigheidje voor de wijk van Wijkvereniging ’t Hooiland. Zo maken wij er samen een mooie burendag van.