Home » Nieuws » ‘t Hooiland Ommetje in de zomer

‘t Hooiland Ommetje in de zomer

Zullen we weer eens in beweging komen? Misschien ben je de laatste dagen wel wat te vaak binnen gebleven. Daar kun je nu verandering in brengen. Bewegen is gezond en goed voor lijf en leden.

Wijkvereniging ’t Hooiland heeft weer een Hooiland Ommetje bedacht. Na de leuke reacties bij de speurtochten rond Kerst en Pasen hebben ze weer een speurtocht uitgezet voor alle leeftijden in de wijk ’t Hooiland. Iedereen kan meedoen. Het tijdstip kun je zelf kiezen, wanneer het je goed past. En als je bang bent voor wat regen kan je ook een paraplu meenemen.

Wat moet je doen?? Je haalt een routebeschrijving / speurtochtformulier op bij wijkgebouw De Schoppe aan de Johannes Vermeerstraat 50 in Lichtenvoorde. Op het papier staat hoe je moet lopen. Er staan ook vragen op het speurtochtformulier over dingen waar je langskomt. Soms zijn de vragen een beetje moeilijker dan de vorige keer. Je kunt het antwoord opzoeken via Internet of je kunt gewoon aan iemand anders hulp vragen. Dat is niet gek, maar juist leuk. Zo kun je van elkaar leren.

Schrijf de antwoorden op het speurtochtformulier. Als je klaar bent doe je het speurtochtformulier in de brievenbus aan de Johannes Vermeerstraat 29 – tegenover De Schoppe – uiterlijk woensdag 16 augustus. Onder de goede inzendingen worden weer leuke prijsjes verloot.

Een routebeschrijving / speurtochtformulier kun je ook zelf printen vanaf de website www.hethooiland.nl. Zo maken we er samen weer wat leuks van in de wijk ‘t Hooiland.