Home » Nieuws » Pasen 2023

Pasen 2023

‘t Hooiland Ommetje nu een speurtocht rond Pasen

Even in beweging komen is gezond voor lijf en leden. Dat vonden ze bij Wijkvereniging ’t Hooiland een goed idee en daarom hebben ze ’t Hooiland Ommetje bedacht. De positieve reacties bij de speurtocht rond Kerst nodigde uit om ook rond Pasen een speurtocht voor alle leeftijden uit te zetten in de wijk ’t Hooiland. Goed toegankelijk, zodat iedereen kan meedoen. 

De bedoeling is dat je in beweging komt door naar buiten te gaan. Je haalt een kaartje met de routebeschrijving op bij wijkgebouw De Schoppe de speurtocht is van 5 – 12 april.

 Je volgt de aangegeven route en vindt op verschillende plekken paasafbeeldingen met letters. Zoek alle letters op en vul die in op het speurtochtpapier. Er ontstaat vanzelf een passende zin. Schrijf de letters op het antwoordformulier en doe dat in de brievenbus aan de Johannes Vermeerstraat 29 – tegenover De Schoppe – uiterlijk woensdag 12 april. Onder de goede inzendingen worden weer leuke prijsjes verloot.

Bij de routebeschrijving staan nog wat extra vragen voor liefhebbers.

De routebeschrijving en het speurtochtformulier kun je ook zelf printen vanaf de website www.hethooiland.nl. Zo maken we er samen weer wat leuks van in de wijk.

Paas-knutsel en eieren zoeken In De Schoppe

Op zaterdag 8 april is er van 14.00 uur tot 16:00 uur weer van alles te beleven in en rond De Schoppe in de wijk ’t Hooiland. Vrijwilligers van de jeugdwerkgroep staan klaar om samen met de kinderen een leuke paas-knutsel te maken hun kunstwerkjes mogen ze mee naar huis nemen.

De paashaas heeft weer eieren verstopt rondom De Schoppe. Kom je ook helpen zoeken?

Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Kijk op de website www.hethooiland.nl voor meer activiteiten in de wijk.